Fizetés és számlázás

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Fizetés

 

A résztvevő a részvételi díjat a kedvezményes fizetési határidőig, de legkésőbb 2019. szeptember 30-ig köteles a MEVID zrt. bankszámlájára átutalni.

Bankszámlaszám: 10102440-24798900-01004006
IBAN: HU81101024402479890001004006
SWIFT: BUDAHUHB

A részvételi díj összegének átutalásakor a közlemény rovatban a regisztrációkor feltüntetett nevet és e-mail címet kell feltüntetni. Ennek hiányában a MEVID zrt. nem vállal felelősséget a beérkezett összeg azonosításáért.

A jelentkezés visszaigazolását követően és a szolgáltatás ellenértékének kiegyenlítése után haladéktalanul intézkedünk az Áfa törvény 17. §-ának és 43. § (2) bekezdésének megfelelő számla kiállításáról és megküldéséről elektronikus úton. (Nyomtatott számlát külön kérésre küld a MEVID zrt.)

 

Díjbekérő

 

Intézmények, gazdasági társaságok részére a befizetés elindításához igény esetén díjbekérőt küldünk. Ez iránti igényét az alábbi e-mail címen jelezheti: penzugy@mevid.hu

A MEVID zrt. papír formátumú számlákat abban az esetben állít ki, amennyiben a megrendelő ezt az igényét a díjbekérés során jelzi.  

 

Számlázás

 

A jelentkezéskor megjelölt részvételi díjról a MEVID zrt. elektronikus számlát állít ki a jelentkező által megadott számlázási címre.
A MEVID zrt.  jogosult elektronikus számlák kiállítására, illetve ezen számlák e-mailben történő kézbesítésére, mely számlákat a számla befogadója eredeti dokumentumnak tekint.
A számlafizető felelősséget vállal azért, hogy az elektronikus számlákat a vonatkozó helyi törvényeknek megfelelően kezeli.
Az elektronikus számlát a MEVID zrt. a megadott e-mail címre küldi el. Kérjük, hogy a számlázásra vonatkozó rovatot feltétlenül töltse ki, valamint adja meg a kontaktszemély nevét és e-mail címét, akivel a számlázás ügyében, szükség esetén, a MEVID zrt. felveheti a kapcsolatot.

Amennyiben a számlázási rovatot hiányosan tölti ki, megrendelését nem áll módunkban elfogadni!

A számlázási nevet, címet és e-mail címet kérjük pontosan megadni!
Számlával kapcsolatos reklamációt a számla kézhezvételét követő 8 napon belül, kizárólag indoklással ellátott emailben fogad el a MEVID zrt.

Határidőn túl számlát módosítani, illetve sztornózni nincs lehetőség.

A jelentkezés akkor válik véglegessé, amikor a részvételi díj összege a rendezvényt megelőzően, de legkésőbb 2019. szeptember 30-ig beérkezik a MEVID zrt. bankszámlájára.

 

magyar
You shall not pass!