Regisztráció

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Az előadások regisztrálásának módja

 

Kérjük a Regisztráció menüpont alatt található Regisztráció/Belépés  gombra kattintva töltse ki az űrlapot. A megadott felhasználónévre és jelszóra a későbbiekben szüksége lesz így azt kérjük jegyezze meg. 

A regisztrációs űrlap elküldése után hamarosan (legfeljebb néhány órával később) elektronikus levelet fog kapni az Ön által megadott emailcímre. Ha a levelet néhány óra elteltével sem kapja meg, kérjük, küldjön üzenetet a szervezőbizottság email címére (onk2019@pte.hu).

Az emailben Ön egy internetes hivatkozást (weblinket) kap, amelyre kattintva véglegesítheti felhasználói regisztrációját. Miután itt elmentette adatait, azután automatikusan az új előadás regisztrációja menüpontra érkezve folytathatja az Ön előadásának adatai feltöltésével a szakmai anyagok regisztrációjának véglegesítését. 

További előadásokat az új előadás regisztrációja menüpontra kattintva tud regisztrálni. 

Egy résztvevő első szerző maximum kétszer lehet, ezen kívül egy esetben lehet szimpóziumi elnök és egy esetben opponens. Egy szimpóziumi vagy tematikus előadásnak, illetve egy poszternek maximum öt szerzője lehet.

A konferencia nyelve magyar és angol, az angol nyelvű előadások regisztrációját kérjük az angol felületen feltölteni.

 

 

magyar
You shall not pass!