Regisztrálás módja és részvételi díj

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Regisztrálás módja és részvételi díj

 

 

Kedves Érdeklődők!

Az elmúlt időszakban több esetben is előfordult, hogy nem érkezett meg a visszaigazoló email a felhasználónév és email cím regisztrációja után. Amennyiben Ön is ezt tapasztalja, kérjük, hogy jelezze felénk az onk2019@pte.hu email címen. Amennyiben ezen probléma miatt nem tudja a határidő előtt elvégezni a regisztrációt, és ezt emailen jelzi is számunkra május 31-e éjfél előtt, akkor még június 3-4 között tudunk lehetőséget biztosítani a regisztráció újbóli megismétlésére.

Megértésüket köszönjük! 

 

 

Az előadások regisztrálásának módja

Kérjük a Regisztráció menüpont alatt található Regisztráció/Belépés  gombra kattintva töltse ki az űrlapot. A megadott felhasználónévre és jelszóra a későbbiekben szüksége lesz így azt kérjük jegyezze meg. 

A regisztrációs űrlap elküldése után hamarosan (legfeljebb néhány órával később) elektronikus levelet fog kapni az Ön által megadott emailcímre. Ha a levelet néhány óra elteltével sem kapja meg, kérjük, küldjön üzenetet a szervezőbizottság email címére (onk2019@pte.hu).

Az emailben Ön egy internetes hivatkozást (weblinket) kap, amelyre kattintva véglegesítheti felhasználói regisztrációját. Miután itt elmentette adatait, azután automatikusan az új előadás regisztrációja menüpontra érkezve folytathatja az Ön előadásának adatai feltöltésével a szakmai anyagok regisztrációjának véglegesítését. 

További előadásokat az új előadás regisztrációja menüpontra kattintva tud regisztrálni. 

Egy résztvevő első szerző maximum kétszer lehet, ezen kívül egy esetben lehet szimpóziumi elnök és egy esetben opponens. Egy szimpóziumi vagy tematikus előadásnak, illetve egy poszternek maximum öt szerzője lehet.

 

A jelentkezés meghosszabított határideje 2019. május 31. éjfél!

 

A konferencia nyelve magyar és angol, az angol nyelvű előadások regisztrációját kérjük az angol felületen feltölteni.

 

Társszerzős előadások esetén kérjük az összes szerző végezze el a regisztrációs folyamatot. A regisztrációs díjat annak a szerzőtársnak kell csak kifizetnie, aki részt vesz/ előad a konferencián. A társszerzők feltüntetésre kerülnek a programban és absztrakt kötetben a regisztrációs díj befizetésétől függetlenül. 

 

Konferencia-előadások és poszter-prezentácók benyújtásának szabályai
Az absztrakt a benyújtott prezentáció rövid tartalmi összefoglalója, az alábbi elemeket tartalmazza:

- a prezentáció címét,

- műfaját (poszter, konferencia-előadás, szimpóziumi előadás)

- a szerző(k) nevét

- a bekezdésekre tagolt, szóközökkel együtt legalább 1500, legfeljebb 3000 karakter terjedelmű szöveget. Az absztrakt javasolt tartalmi egységei (vö. a bírálati szempontrendszerrel): szakirodalmi háttér, a kutatás célja, módszerei, fontosabb eredményei, az eredmények értékelése, a kutatás elméleti és gyakorlati relevanciája. Az absztraktnak szakirodalmi hivatkozásjegyzéket nem kell tartalmaznia, de a hivatkozást a szövegben meg lehet adni, melynek módja: (vezetéknév, évszám), például (Kovács, 2012).

 

Szimpóziumok benyújtásának szabályai

A szimpózium részeként benyújtott előadások absztraktjának ugyanazoknak a formai és minőségi követelményeknek kell megfelelniük, mint a poszterek és a konferencia-előadások absztraktjainak. A szimpózium-előadásokat a szimpózium elnöke nyújtja be. Emellett a szimpózium elnöke a teljes szimpózium absztraktját is benyújtja, amely tartalmazza az alábbi elemeket:

- a felkért opponens adatait

- a szimpózium tartalmi összefoglalóját, amelynek terjedelme 15003000 karakter.

Az absztraktokban ne szerepeljen a szerző(k) neve, munkahelyének, kutatócsoportjának a megnevezése, vagy bármilyen olyan információ, ami a bírálat során az objektív értékelést megakadályozhatja!

A kutatást támogató forrás megnevezésére egy külön rovat szolgál a szakmai anyagok feltöltése során.

 

Részvételi díj

A konferencia díja tartalmazza a konferenciacsomagot, a szakmai és a kulturális programokon való részvételt, a frissítőket, csütörtökön és pénteken ebédet és vacsorát, illetve a konferencia utolsó napján (szombaton) ebédet.

A részvételi díjak bruttó összegek, tartalmazzák az ÁFA-t is.

Részvételi kategóriák

Kedvezményes befizetés
2019. szeptember 15-ig

Befizetés
2019. szeptember 30-ig

BA-/BSc- és MA-/MSc- hallgató aktív jogviszonnyal

30.000 Ft

42.000 Ft

 

 

 

 

42.000 Ft

Minden más résztvevő (PhD hallgató, oktató, pedagógus stb.)

35.000 Ft

magyar
You shall not pass!